Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Υπηρεσίες Αισθητική Οδοντιατρική Lifting Δοντιών

Lifting Δοντιών

Το lifting δοντιών είναι μια τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής , που μπορεί να σας χαρίσει άψογο και λευκό χαμόγελο σε ελάχιστες ώρες η μέρες. Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη τεχνική αποκατάστασης ευρέως γνωστή και ως Bonding.

Είναι η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική τεχνική που μπορεί να αποκαταστήσει όποιες ατέλειες έχουν τα δόντια και να μας δώσει το λαμπερό χαμόγελο που όλοι θα θέλαμε. Η τεχνική αυτή σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτισή μας αλλά και του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθμό, που να μην μπορεί κανείς να υποπτευθεί πως ήταν τα δόντια πριν από αυτό.

 Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι οι σύνθετες ρητίνες. Η αποκατάσταση είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς αναισθησία, είναι εξαιρετικά σύντομη και επιλέγεται είτε το φυσικό τους χρώμα, είτε ένα λευκότερο.

Η μέθοδος του bonding απαιτεί λίγο χρόνο, ολοκληρώνεται σε μία ή δύο επισκέψεις στον οδοντίατρο. Πριν από την εφαρμογή του bonding θα πρέπει να έχουν επιλυθεί προβλήματα ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας, να έχει προηγηθεί θεραπεία των τερηδονισμένων δοντιών και ο ασθενής να έχει καλή στοματική υγιεινή. Μετά την τοποθέτηση του υλικού πάνω στα δόντια ο οδοντίατρος θα διαμορφώσει και στην συνέχεια θα σκληρύνει την υφή του υλικού με την χρήση υπεριώδους φωτός Led, τέλος η επιφάνεια λειαίνεται. 

Πλεονεκτήματα της τεχνικής του bond:

  • Είναι ο οικονομικότερος τρόπος αισθητικής αποκατάστασης.
  • Δεν αφαιρείται το σμάλτο των δοντιών.
  • Δεν απαιτείται αναισθησία.
  • Είναι ανώδυνη τεχνική.
  • Έχουμε άριστα αισθητικά αποτελέσματα.

Μειονεκτήματα της τεχνικής του bond:

  • Είναι πιθανή η απορρόφηση χρωστικών ουσιών, κυρίως σε καπνιστές.
  • Έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις στεφάνες ή τις γέφυρες.
  • Υπάρχει πιθανότητα αποκόλλησης τους.
  • Δεν συνιστάται σε ασθενείς με βρουξισμό.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος