Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Υπηρεσίες Αισθητική Οδοντιατρική Όψεις Ρητίνης

Όψεις Ρητίνης

Πρόκειται για όψεις (φλούδες)  από ρητίνη με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και σε μερικές περιπτώσεις  την κλίση των δοντιών, αν είναι αυτά στραβά.   Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να πετύχουμε ένα υγιές λευκό χαμόγελο, να διορθώσουμε τυχόν μικροπροβλήματα που αφορούν το μήκος και το σχήμα κάποιων δοντιών ή ακόμα να προσφέρουμε αφύσικο super bright χαμόγελο, το λεγόμενο holywood  χαμόγελο στους ασθενείς που το επιθυμούν.

Η διαδικασία απαιτεί ελάχιστο η καθόλου τρόχισμα των προστομιακών επιφανειών των δοντιών.   Υπάρχουν δυο τρόποι για να κατασκευάσουμε προστομιακές όψεις ρητίνης.  

Ο ένας τρόπος είναι να έρθει ο ασθενής στο ιατρείο για να τροχιστούν τα δόντια, αν χρειάζεται, και να κατασκευαστούν οι όψεις χτίζοντας την όψη απευθείας πάνω στο δόντι. Το προτέρημα της τεχνικής αυτής είναι ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι χρονοβόρα και συχνά ξεπερνά τις 2 ώρες.  

Ο δεύτερος τρόπος είναι να  προετοιμάζουμε το δόντι με ελάχιστο ή καθόλου τρόχισμα. Λαμβάνουμε αποτυπώματα, κατασκευάζουμε τις όψεις σε εκμαγείο εκτός στόματος, και η τοποθέτηση γίνεται σε δεύτερο ραντεβού από τον οδοντίατρο. Το προτέρημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι ο χρόνος του ραντεβού μειώνεται αρκετά, ενώ το μειονέκτημα είναι ότι απαιτούνται δύο ραντεβού.   Εκτός από τις όψεις ρητίνης υπάρχουν και οι Όψεις Πορσελάνης.  

Τα πλεονεκτήματα των όψεων ρητίνης είναι τα εξής:

  • Είναι μια οικονομική λύση για ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο χαμόγελο χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.
  • Είναι εύκολο να επισκευαστούν, αν σπάσουν ή φύγουν.
  • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και οι διορθώσεις ταχύτατες, αν το σχήμα, η κλίση ή το χρώμα δεν αρέσουν στον ασθενή.  

Τα μειονεκτήματα των όψεων ρητίνης είναι τα εξής:

  • Όπως όλες οι ρητίνες με την πάροδο του χρόνου σκουραίνουν και ίσως μετά από κάποια χρόνια χρειαστούν αντικατάσταση.
  • Όπως όλες οι ρητίνες έτσι και αυτές των όψεων μπορεί να σπάσουν ή να ξεκολλήσουν, είναι, όμως, υλικά που επισκευάζονται γρήγορα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος