Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Υπηρεσίες Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση Δοντιών

Το χρώμα των δοντιών δεν είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί έχουν σκούρα δόντια εκ γενετής, σε άλλους τα δόντια σκουραίνουν λόγω διατροφής, λήψης φαρμάκων, καπνίσματος ή τραυματισμού. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.
Η λεύκανση είναι μια τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε την βελτίωση του χρώματος των δοντιών και την φωτεινότητα τους αυξάνοντας μέχρι 8 τόνους της χρωματικής κλίμακας VITA πιο ανοιχτό !!! 

Διαβάστε περισσότερα:

Όψεις Πορσελάνης

Δεν είναι πάντα η λάμψη που μας στερεί ένα όμορφο χαμόγελο! Σπασμένα δόντια, δόντια που είναι στραβά, με διαστήματα, σκούρα, με πολλά σφραγίσματα και δυσανάλογα με το στόμα μας, μας φέρνουν συχνά σε αμηχανία!

Διαβάστε περισσότερα:

Όψεις Ρητίνης

Πρόκειται για όψεις (φλούδες)  από ρητίνη με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και σε μερικές περιπτώσεις  την κλίση των δοντιών, αν είναι αυτά στραβά.   Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να πετύχουμε ένα υγιές λευκό χαμόγελο, να διορθώσουμε τυχόν μικροπροβλήματα που αφορούν το μήκος και το σχήμα κάποιων δοντιών ή ακόμα να προσφέρουμε αφύσικο super bright χαμόγελο, το λεγόμενο holywood  χαμόγελο στους ασθενείς που το επιθυμούν.

Διαβάστε περισσότερα:

Lifting Δοντιών

Το lifting δοντιών είναι μια τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής , που μπορεί να σας χαρίσει άψογο και λευκό χαμόγελο σε ελάχιστες ώρες η μέρες. Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη τεχνική αποκατάστασης ευρέως γνωστή και ως Bonding.

Διαβάστε περισσότερα:

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος