Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Υπηρεσίες

Εμφράξεις

Το σφράγισμα (έμφραξη) αποκαθιστά την κατεστραμμένη (εξαιτίας της τερηδόνας ή κάποιου ατυχήματος) οδοντική ουσία της μύλης του δοντιού .

Διαβάστε περισσότερα:

Όψεις Ρητίνης

Πρόκειται για όψεις (φλούδες)  από ρητίνη με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και σε μερικές περιπτώσεις  την κλίση των δοντιών, αν είναι αυτά στραβά.   Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να πετύχουμε ένα υγιές λευκό χαμόγελο, να διορθώσουμε τυχόν μικροπροβλήματα που αφορούν το μήκος και το σχήμα κάποιων δοντιών ή ακόμα να προσφέρουμε αφύσικο super bright χαμόγελο, το λεγόμενο holywood  χαμόγελο στους ασθενείς που το επιθυμούν.

Διαβάστε περισσότερα:

Ουλίτιδα - Περιοδοντίτιδα

Τι είναι η ουλίτιδα;

Ουλιτιδα είναι η φλεγμονή των ούλων.Κατά τη διάρκεια της ουλίτιδας παρατηρείται έντονο ερυθρό χρώμα των ούλων (κόκκινα ούλα) και διόγκωση των μεσοδόντιων θηλών (ούλα ανάμεσα στα δόντια). Επίσης τα ούλα έχουν την τάση να αιμορραγούν (ματώνουν).Τέλος η κακοσμία του στόματος μπορεί να οφείλεται στην ουλίτιδα.

Διαβάστε περισσότερα:

Όψεις Πορσελάνης

Δεν είναι πάντα η λάμψη που μας στερεί ένα όμορφο χαμόγελο! Σπασμένα δόντια, δόντια που είναι στραβά, με διαστήματα, σκούρα, με πολλά σφραγίσματα και δυσανάλογα με το στόμα μας, μας φέρνουν συχνά σε αμηχανία!

Διαβάστε περισσότερα:

Οδοντική Πλάκα

H οδοντική πλάκα είναι μία μαλακή ουσία που εμφανίζεται στην επιφάνεια των δοντιών σε περίπτωση που δεν τα βουρτσίζετε με το σωστό τρόπο. Μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα και ουλίτιδα.

Διαβάστε περισσότερα:

Lifting Δοντιών

Το lifting δοντιών είναι μια τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής , που μπορεί να σας χαρίσει άψογο και λευκό χαμόγελο σε ελάχιστες ώρες η μέρες. Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη τεχνική αποκατάστασης ευρέως γνωστή και ως Bonding.

Διαβάστε περισσότερα:

Ενδοδοντική Θεραπεία

Τι είναι η Ενδοδοντία;

Η Ενδοδοντία είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται με τη διάγνωση και την θεραπεία των βλαβών του πολφού αλλά και των πολφικής αιτιολογίας βλαβών των περιοδοντικών και περιακρορριζικών ιστών.

Διαβάστε περισσότερα:

Μερικές Οδοντοστοιχίες

Οι μερικές οδοντοστοιχίες αποτελούν κινητές κατασκευές που μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα από τον ίδιο τον ασθενή, και καλύπτουν τα κενά των δοντιών που λείπουν. Στηρίζονται πάνω σε υπάρχοντα δόντια όπως και οι γέφυρες, αλλά κάθονται και στον βλεννογόνο του στόματος.

Διαβάστε περισσότερα:

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Τι είναι το οδοντικό εμφύτευμα;

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι ένα τεχνικό υποκατάστατο της ρίζας του δοντιού και τοποθετείται όπου έχει χαθεί το φυσικό δόντι. Το οδοντικό εμφύτευμα επιτελεί την ίδια βιολογική λειτουργία με το φυσικό δόντι. Με τα εμφυτεύματα έχουμε την ίδια αίσθηση όπως πριν στο στόμα μας, με άριστη μάσηση, ορθή άρθρωση στην ομιλία μας, τέλεια αισθητική και παράλληλα αποτελούν την πιο ιδανική λύση για την αντικατάσταση των φυσικών μας δοντιών. 

Διαβάστε περισσότερα:

Ολικές Οδοντοστοιχίες

Είναι οι κλασικές "μασέλες" όπως κοινά ονομάζονται, και οι οποίες αφορούν σε όλα τα δόντια του στόματος. Αποτελούσαν, πριν την εμφάνιση των εμφυτευμάτων, τη μοναδική λύση για την αποκατάσταση της εμφάνισης, της ομιλίας και της σύγκλεισης ασθενών, οι οποίοι είχαν χάσει όλα τους τα δόντια, είτε της μιας ή και των δύο γνάθων.

Διαβάστε περισσότερα:

Προληπτικές Εμφράξεις

Οι προληπτικές εμφράξεις ή Sealant είναι μια μέθοδος που εφαρμόζουμε με σκοπό να καταπολεμήσουμε τον τερηδονισμό των δοντιών. Είναι ειδικές επικαλύψεις που γίνονται στα μόνιμα δόντια των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα:

Στεφάνες

Η μύλη είναι το ορατό μέρος του δοντιού στη στοματική κοιλότητα. Μια τεχνητή στεφάνη καλύπτει ολοκληρωτικά την κατεστραμμένη μύλη του δοντιού πάνω από τη γραμμή των ούλων για να το προστατεύσει. Οι στεφάνες μπορούν επίσης, να βελτιώσουν την εμφάνιση των παραμορφωμένων δοντιών ή των δοντιών με δυσχρωμία.

Διαβάστε περισσότερα:

Λεύκανση Δοντιών

Το χρώμα των δοντιών δεν είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί έχουν σκούρα δόντια εκ γενετής, σε άλλους τα δόντια σκουραίνουν λόγω διατροφής, λήψης φαρμάκων, καπνίσματος ή τραυματισμού. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.
Η λεύκανση είναι μια τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε την βελτίωση του χρώματος των δοντιών και την φωτεινότητα τους αυξάνοντας μέχρι 8 τόνους της χρωματικής κλίμακας VITA πιο ανοιχτό !!! 

Διαβάστε περισσότερα:

Οδοντική Γέφυρα

Η γέφυρα χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ενός ή και περισσοτέρων ελλειπόντων ή εξαχθέντων δοντιών ανάμεσα στα φυσικά δόντια. Ορισμένες γέφυρες έχουνε στεφάνες σε κάθε άκρο. Κάποιες άλλες είναι στερεωμένες στην επιφάνεια των δοντιών διπλά από την νωδή περιοχή (η περιοχή όπου δεν υπάρχουν δόντια).

Διαβάστε περισσότερα:

Υποκατηγορίες

 • Αισθητική Οδοντιατρική

  Χαμογελάτε συχνά; Αν ναι, τότε είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη. Στην αντίθετη περίπτωση μια επίσκεψη σε εμάς  θα σας κάνει να αλλάξετε για πάντα στάση ζωής.


  Υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελάσουν διότι θεωρούν ότι χαμογελώντας περνούν αρνητικά μηνύματα στους γύρω τους. Έτσι μετατρέπονται σιγά-σιγά σε σκυθρωπούς ανθρώπους ή σε ανθρώπους με «σφιγμένο» χαμόγελο.

   Η αισθητική οδοντιατρική είναι συνδυασμός επιστημονικής γνώσης, δεξιοτεχνίας, τέχνης και καλλιτεχνίας με προσπάθεια ρεαλιστικής προσέγγισης στην τελειότητα. Απώτερος στόχος της αισθητικής οδοντιατρικής είναι η καλύτερη δυνατή βελτίωση της εμφάνισης προκειμένου να διορθώσει μόνιμα και ανώδυνα αυτές τις ατέλειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το χαμόγελό μας δεν εκπέμπει αυτά που νιώθουμε.

 • Προσθετική Οδοντιατρική

  Τί είναι η Προσθετική;

  Η Προσθετική είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και την εξισορρόπηση της σύγκλεισης, προσφέροντας ένα μακροπρόθεσμα σταθερό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Σε ποιές περιπτώσεις είναι αναγκαία;


  Παρ' όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει με την προληπτική οδοντιατρική για τη διατήρηση των φυσικών δοντιών για όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, η απώλειά τους λόγω τερηδόνας ή περιοδοντικής νόσου εξακολουθεί να προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο. Η μερική ή ολική απώλεια των φυσικών δοντιών δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη αναπλήρωσής τους με τεχνητά, ώστε να μην επηρεάζεται η ποιότητα ζωής του ανθρώπου.   

   Τί περιλαμβάνει;

  Η Προσθετική εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις μερικής ή ολικής απώλειας των φυσικών δοντιών, αλλά και σε περιπτώσεις όπου η αισθητική παρέμβαση είναι επιθυμητή.

   Περιλαμβάνει:

  •  Όψεις
  • Στεφάνες (θήκες)  Ζιρκόνιο – Γαλβάνο - Πορσελάνη
  • Γέφυρες
  • Μερικές οδοντοστοιχίες
  • Ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες)
  • Εμφυτεύματα

   Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό και μόνο ο Οδοντίατρός σας μπορεί να αποφασίσει το ιδανικό σχέδιο θεραπείας για την περίπτωσή σας. Ο προ-προσθετικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ακτινογραφίες και διαγνωστικό κέρωμα (πρόπλασμα του 

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος