Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εξοπλισμός Laser Μαλακών Ιστών

Laser Μαλακών Ιστών

Οι ακτίνες laser με τις εφαρμογές τους στην οδοντιατρική πράξη υπόσχονται πολλά. Με τη χρήση τους οι οδοντιατρικές εργασίες εκτελούνται ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια. Τα laser τα οποία χρησιμοποιούνται στην οδοντιατρική πράξη είναι συσκευές υψηλής τεχνολογίας που παράγουν μια εστιασμένη δέσμη φωτός.

LM9 def ritoccata 1Η χρήση του laser μαλακών ιστών γίνεται στο οδοντιατρικό μας κέντρο από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα περιστατικά, παρέχοντας σε όλους τους ασθενείς μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες . Η εφαρμογή του laser μαλακών ιστών γίνεται :

  1. Στην ενδοδοντία:  Γίνεται εφαρμογή του laser μαλακών ιστών σαν τελικό στάδιο απολύμανσης του ριζικού σωλήνα , εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή αποστείρωση για καλύτερη και επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία.
  2. Στο περιοδόντιο: Σε κάθε περιοδοντικό περιστατικό αλλά και μετά από κάθε καθαρισμό των δοντιών γίνεται χρήση του laser μαλακών ιστών , για καλύτερη αποστείρωση των περιοδοντικών θυλάκων, για αιμόσταση και ταχύτερο χρόνο επούλωσης.
  3. Στα χειρουργικά περιστατικά: Όπου απαιτείται διαμόρφωση του μαλακού ιστού γίνεται  εφαρμογή του laser μαλακών ιστών. Οι τομές γίνονται αναίμακτα, είναι μικρότερες από αυτές που γίνονται με το νυστέρι και ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ πιο μικρός. Το αισθητικό αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις είναι αρεστό ακόμη και μερικές ώρες μετά το χειρουργείο
  4. Αισθητική αποκατάσταση: Γίνεται χρήση του laser μαλακών ιστών και για την λεύκανση των δοντιών. Τόσο στα ζωντανά όσο και στα απονευρωμένα δόντια εφαρμόζεται το laser για ταχύτερα αλλά και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης των laser έναντι της συμβατικής θεραπείας είναι τα ακόλουθα:

  1. Περιορισμός της χρήσης τοπικής αναισθησίας
  2. Μεγαλύτερη ακρίβεια
  3. Ταχύτερη επούλωση
  4. Μειωμένη ευαισθησία
  5. Ελαχιστοποίηση της αιμορραγίας
  6. Λιγότερος μετεγχειρητικός πόνος

 

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος