Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εξοπλισμός Ψηφιακή Ακτινογραφία

Ψηφιακή Ακτινογραφία

rvg5100Είναι γνωστό πως οι ενδοστοματικές ακτινογραφίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωστή διάγνωση και αναγνώριση αρκετών οδοντιατρικών παθήσεων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία ψηφιακής ακτινογραφίας, η οποία έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την ακτινογραφία βασισμένη σε φιλμ. Ο αισθητήρας είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή, έτσι ώστε όταν λαμβάνεται η ακτινογραφία, να εμφανίζεται στην οθόνη σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι η μειωμένη ακτινοβολία (μέχρι 60% σε σχέση με το κλασικό φιλμ)  και με τη δυνατότητα επεξεργασίας της εικόνας. Δεν υπάρχει ανάγκη για εμφάνιση της ακτινογραφίας σε σκοτεινό θάλαμο και κατά συνέπεια μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επεξεργασίας. 

Όλη η διαγνωστική διαδικασία ολοκληρώνεται ταχύτατα. Οι εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή και στην οδοντιατρική μονάδα, ώστε   να διατίθονται  άμεσα ,για την ενημέρωση τόσο του ασθενή όσο και του γιατρού.

Η ποιότητα της εικόνας είναι η καλύτερη δυνατή και σε συνεργασία με το πρόγραμμα επεξεργασίας της ακτινογραφίας, ο οδοντίατρος μπορεί σε λίγα μόλις λεπτά να κάνει την καλύτερη δυνατή διάγνωση και να σχεδιάσει κατάλληλα την θεραπέια.

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος