Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εξοπλισμός Οδοντιατρική Έδρα

Οδοντιατρική Έδρα

XOΜε γνώμονα πάντα την υγιεινή και την άνεση του ασθενούς, την απολύμανση ,την ασηψία, αλλα και την εργονομία, έγινε  η επιλογή της οδοντιατρικής έδρας στο ιατρείο μας. Ο ασθενής αισθάνεται άνετα, ενώ η οδοντίατρος εκτελούν όλες τις οδοντιατρικές εργασίες με μεγάλη άνεση, εργονομία και έχοντας τα πάντα εκεί που χρειάζονται. 

 

Με την οδοντιατρική μονάδα της ΧΟ CARE,  η ταχύτητα και ροή εργασίας έχει αυξηθεί, καθώς η απόδοση υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας γίνεται πιο εύκολη.  Ο επαγγελματικός σχεδιασμός των εδρών είναι απόλυτα αρεστός στους ασθενείς, καθώς η γωνία των κοπτικών είναι τέτοια που ο ασθενής δεν μπορεί να δει ή να έρθει σε επαφή με αυτά.

Η έδρα είναι εξοπλισμένη με οθόνη για την απεικόνιση της ψηφιακής ακτινογραφίας αλλά και της ενδοστοματικής κάμερας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προβάλλονται ψυχαγωγικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ .

 

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα μας

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος, μοντέρνος και σωστά εξοπλισμένος χώρος όπου η αισθητική οδοντιατρική, η κινητή και η ακίνητη προσθετική, η παιδοδοντία, η γενική οδοντιατρική αλλά και η οδοντιατρική με laser εφαρμόζονται με το σωστότερο τρόπο με στόχο πάντα την υγεία του στόματος των ασθενών μας

Επικοινωνία

Μουχτούρη Αγγελική Α.

Πατριάρχου Βενεδίκτου 2

Κηφισιά 14561

Τηλ: 210 62 31 608

Ποίοι είναι συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος